Engaging NLP for Barn

Rated 4.00/5 based on 1 reviews
Jeg har skrevet denne boken som du kan gå gjennom med ditt barn i alderen 5-11 år.

Denne boken vil lære dem om:

Selvtillit
Lage mål
Konrollere deres humør
Takle kritikk
Takle forandringer
Takle sorg
Møte venner, menneskelig kontakt
Læreteknikker More

Available formats: epub, mobi, pdf, rtf, lrf, pdb, txt

First 10% Sample: mobi (Kindle) lrf pdb read online
About Judy Bartkowiak

Author, NLP Trainer, mum to four children, Montessori teacher and Children's Market Researcher, I have spent my life with children and teenagers. My books include non-fiction NLP and Self-help, Market Research and Brand Licensing as well as children's books under the name JudyBee.
As well as writing about NLP for families I also treat children and teenagers with behaviour, anger or confidence issues.

Videos

NLP for Children
This is a video for NLP for Children showing how children can benefit from NLP

Also by This Author

Reviews

Review by: Eilen H Klev on June 19, 2013 :
Endelig er det kommet en NLP bok for barn på norsk!

NLP har gjort et stort og positivt inntok i personlig utvikling for voksne, og jeg har ofte tenkt på hvor fantastisk det hadde vært om barn fikk tilgang til denne læren på et nivå som de kunne forstå.

NLP for barn av Judy Bartkowiak har klart den vanskelige oppgaven å forklare prinsippene i NLP på en enkel og morsom måte for barn.

Hvordan ville det vært om barnet ditt kunne lærte selv å være sjef over humøret sitt, være trygg på at de selv kunne skape det livet de ønsker. Hvordan ville det vært om barnet ditt lærte metoder som de selv kunne gjøre for å styrke selvbildet sitt når han/hun møtte utfordringer, kritikk eller vanskeligheter. Tenk om det kunne bli slutt på ordene ”prøve”, ”forsøke” og ”kan ikke", og for ikke å snakke om ordet ”ikke”. Dette er noen av temaene som boken tar opp.

NLP for barn er lettfattelig, illustrativ og gir rom for øvelser og refleksjoner for barna. Boken egner seg godt å lese sammen med foreldre og kanskje foreldrene også kan lære en ting eller to.

Jeg gleder meg nå til å lese denne boken og gjøre øvelsene sammen med min 6 åring.
(reviewed the day of purchase)

Report this book