Περιπέτεια στην Κουνελοχώρα

Ο Ραφ κάθε βράδυ που κοιμάται η οικογένεια πηγαίνει στην Κουνελοχώρα. Αυτή η φορά όμως θα είναι διαφορετική.
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Ράνια Συνοδινού

Είμαι η Ράνια Συνοδινού συγγραφέας - δημιουργός ιστοριών .

Ξεκίνησα να γράφω με την γέννηση του πρώτου μου παιδιού γιατί ήθελε να του λέω παραμύθια. Κάθε φορά που άνοιγα το στόμα μου κατέληγα με μια μεγάλη περιπέτεια και εκεί αποφάσισα πως πρέπει να τις γράψω. Έτσι ήρθε ο "Εκλεκτός της Πανγαίας" ο οποίος ανήκει στην φανταστική λογοτεχνία. Σταδιακά έγραψα και όλα τα παιδικά τα οποία προήλθαν κυρίως από βραδυνές αφηγήσεις πριν από τον ύπνο των μικρών μου.

Έπειτα έγραψα το "'Αρμα του Ήλιου" το οποίο διαδραματίζεται στην Ρόδο. Είναι ένα ιστορικό μυθιστόρημα- περιπέτεια μιας και η ηρωίδα προσπαθεί να ανακαλύψει ένα θησαυρό. Το έγραψα μετά από πολύ έρευνα καθώς ήθελα ότι διαβάζει ο αναγνώστης μου να έχει απόλυτη σχέση με την ιστορική πραγματικότητα.

Η "Εξομολόγηση" είναι ένα βιβλίο το οποίο έχει μέσα αληθινές ιστορίες κακοποιών. Επίσης και σε αυτό το βιβλίο παρακολούθησα πολλές συνεντεύξεις τους για να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα για το τι έφταιξε και πήραν όλοι τους αυτό το δρόμο. Αυτό το βιβλίο έχω την τιμή να λέω πως διαβάστηκε σε μία μέρα ακόμα και από ανθρώπους που δεν είχαν αγγίξει ποτέ τους λογοτεχνικό βιβλίο.

Τώρα γράφω την "Κασσάνδρα" η οποία αν και είμαι ακόμα στην αρχή μου έχει πάρει πολύ χρόνο μιας και πρέπει να μελετήσω προσεκτικά το Ισλαμ και τα πιστεύω του για να μην γράψω ανακρίβειες.

Τολμώ να γράφω περιπέτειες όλων των ειδών σε αντίθεση με το κατεστημένο Ελληνικό προφίλ αναγνωστών που προτιμούν κοινωνικά, αισθηματικά και πολιτικά από Έλληνες συγγραφείς ενώ τις περιπέτειες από ξένους. Δεν θα αλλάξω το όνομα μου, την ταυτότητα μου για να πουλήσω πιο πολλά βιβλία.
Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι η νοοτροπία πως δεν υπάρχουν Έλληνες και Ελληνίδες αρκετά καλοί σε αυτά τα είδη.

Σας διαβεβαιώνω πως υπάρχουμε, είμαστε εδώ και αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια ευκαιρία για να σας ταξιδέψουμε.

Read Ράνια Συνοδινού's Smashwords Interview
Learn more about Ράνια Συνοδινού

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book