Η Μελίνα και οι εκατό πριγκίπισσες

Η Μελίνα είναι μια κακομαθημένη πριγκίπισσα και φέρεται σε όλους άσχημα. Μια μέρα αποφασίζει να κάνει ένα μαγικό για να δημιουργήσει μια αδελφούλα που να την καταλαβαίνει. Που να φανταζόταν τι θα συνέβαινε...
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
Words: 1,980
Language: English
ISBN: 9781301599417
About Rania Synodinou

Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και μαζί με το σύζυγο μου έχουμε την εταιρεία Impress (www.topalis.gr) . Η δουλειά μας είναι οι εισαγωγές/εξαγωγές και κατασκευή ειδών συσκευασίας.

Έχουμε δύο υπέροχα μικρά παιδάκια, όμορφα και έξυπνα και κάθε μέρα όταν τα κοιτάζω σκέφτομαι πως δεν μπορώ να τα αγαπήσω περισσότερο γιατί δεν γίνεται, δεν υπάρχει πιο πολύ.

Μου αρέσει να γράφω. Λατρεύω να φτιάχνω χαρακτήρες και να ζω μαζί τους τις περιπέτειες τους. Από μικρή έχω αυτό το κουσούρι και το ξεκίνησα γράφοντας ποιήματα, μετά ήρθαν οι στίχοι και μετά η εσωτερική ανάγκη να γράψω ένα μυθιστόρημα.

Όσο η συγγραφή είναι για μένα hobby θα διαθέτω όλα μου τα βιβλία δωρεάν. Τα βιβλία που έχουν μεταφράσει φίλοι μου τα έχω με ένα συμβολικό κόστος για τον κόπο τους.

Έγραψα τον “Εκλεκτό της Πανγαίας”, το “Άρμα του Ήλιου” το “Εξομολόγηση” και τώρα γράφω την "Κασσάνδρα" Μέσα στον υπολογιστή μου έχω κι άλλες ιστορίες που περιμένουν να πάρουν ζωή. Χρόνο δεν έχω. Έχοντας δική σου επιχείρηση και δύο μικρά παιδάκια μένει, αν είμαι τυχερή, μισή ώρα την ημέρα. Δεν με πειράζει όμως γιατί η περιπέτεια που ζω εκείνη την μισή ώρα μου γεμίζει τις μπαταρίες.

Όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να κάνω μόνο αυτό και να ζω ευτυχισμένα με την οικογένεια μου, με άπλετο χρόνο στην διάθεση μου. Δύσκολοι καιροί για τέτοια όνειρα όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…σωστά;

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book