Ξενοδοχείο Άβελιν

Στο ξενοδοχείο του Άβελιν, το μοναδικό ξενοδοχείο της πόλης του Άβελιν, μιας μικρής, επαρχιακής πόλης της Αμερικής, ένας κατά συρροήν δολοφόνος δρα με ασυνήθιστο τρόπο. Ο Σερίφης της πόλης, Στάντον Γιανγκ, δεν μπορεί να εντοπίσει τον ένοχο καθώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του είναι ελάχιστα. Την ίδια στιγμή, ο δολοφόνος ετοιμάζεται να χτυπήσει ξανά...
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Anastasios-Nikolaos Triantafyllou

Γεννήθηκα το 1988 στο Λονδίνο Αγγλίας, αλλά μεγάλωσα και ζω στον Πειραιά.

Ασχολούμαι και εργάζομαι στον χώρο του Marketing και του Digital Design από το 2011. Το 2015 ξεκίνησα τη σελίδα Anime Monogatari, ενεργή στον χώρο των reviews, με πρωτότυπα άρθρα και ιδέες, αλλά και με συνεντεύξεις από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του χώρου στην Ελλάδα και όχι μόνο. Από το 2017 είμαι γραφίστας και συνεργάτης στην λογοτεχνική σελίδα Θεματοφύλακες Λόγω Τεχνών. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα την καλλιτεχνική ομάδα Facebook Monogatari ArtWorld, από την οποία ξεκίνησαν αρκετά πρωτότυπα project.

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα μου άρεσε το διάβασμα και το γράψιμο και προσπαθώ να ασχολούμαι με αυτά όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου σε κάθε ευκαιρία. Έχω γράψει πολλά διηγήματα και ταυτόχρονα ασχολούμαι και με την ολοκλήρωση του μυθιστορήματος μου.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book