De wraak van Deedee

De tienjarige Deedee heeft een enorme hekel aan haar broer Matthias. Hij kan het niet laten haar uit te dagen en te pesten en zit haar voortdurend dwars. Op een dag gaat hij te ver en Deedee zweert wraak. Samen met haar buurman Ton en zijn hond Teddie trekt ze eropuit om iedereen te verlossen van de pesterijen van Matthias. Zal het haar lukken om haar broer een toontje lager te laten zingen? More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Mina Witteman

Mina Witteman is schrijver van avontuurlijke jeugdromans en korte verhalen. In 2005 debuteerde ze met de jeugdroman De wraak van Deedee. Niet lang daarna volgden De Zonnegod en De Zielensluiper, de eerste twee delen van een waanzinnig spannende avonturencyclus die zich afspeelt bij de Navajo in de Verenigde Staten en bij de Kwakwaka'wakw en Tsimshian in Canada.
Voor de Bobo schreef ze de verhalenreeks In de straat van Fiep, twintig korte verhalen bij illustraties van Fiep Westendorp. In hetzelfde blad verscheen ook de negendelige serie In de klas en het korte verhaal 'Drupjes grote reis'.
Voor Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken schrijft ze korte verhalen, zoals 'De koekjesdief', dat verscheen in Ridders, dino's en piraten, 'Opa is de weg kwijt' in Het grote opa- en omaboek, 'De erwtjes van Epke', dat in 2013 verscheen in het Pi-pa-peuterboek en 'Raceauto!', dat in 2013 verscheen in de bundel Papa is een held!

Mina Witteman volgde de vierjarige opleiding Proza voor Kinderen en de opleiding Docent Creatief Schrijven bij Script+ aan de Hogeschool van Amsterdam. Aan de Universiteit van Amsterdam voltooide ze de opleiding Redacteur/Editor. Naast auteur is ze docent creatief schrijven, mentor voor beginnende schrijvers, freelance redacteur en ghostwriter. Ze woont in Californië.

Learn more about Mina Witteman

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book