Rrefimet E Agjentit Anglez Dhe Armiqësia E Anglezëve Ndaj Islamit

Këshillë: Misjonerët mundohen të përhapin krishtërimin, Çifutët mundohen të përhapin fenë dhe mëndimet e tyre të shtrembëra, shtëpia botuese Hakikat me qendër ne Stamboll mundohet të përhapë Islamin, ndërsa masonët mundohen të zhdukin fenë. Ata që janë të mençur e të ditur arrijnë ta kuptojnë se cila nga këto është e drejtë dhe duke ndihmuar për përhapjen e kësaj bëhen shkak për shpëtimin e të gji
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader

Also by This Author

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book