Η Ελλάδα της Κρίσης σε 100 Φωτογραφίες 2010-2013

Δύο Ελληνες καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, ο Μιχάλης Τεζάρης και ο Γιάννης Κέμμος, κατέγραψαν καρέ καρέ την πιο θλιβερή περίοδο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.
Σημείωση: Η έκδοση αυτή έχει λάβει υπόψιν τους περιορισμούς της Smashwords σε ό,τι αφορά στο μέγεθος του αρχείου. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Published by Stergiou Limited
Words: 3,920
Language: Greek
ISBN: 9781311040022
About Μιχάλης Τεζάρης

Μιχάλης Τεζάρης
Ο Μιχάλης Τεζάρης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1983. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 2007 εργάζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Είναι μέλος της ‘Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Έχει καλύψει τα πιο σημαντικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα και ιδιαίτερα αυτά που απασχόλησαν τον υπόλοιπο κόσμο κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Τις ελεύθερες ώρες του ασχολείται με τη φωτογραφία, το γράψιμο και αγαπά τις ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους και την οικογένειά του. Έχει δύο αδερφές τη Μαρία και τη Νεκταρία.

Γιάννης Κέμμος
Ο Γιάννης Κέμμος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε δημοσιογραφία και φωτορεπορτάζ στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και για ένα διάστημα δίδαξε εκεί “Διαδικτυακό ρεπορτάζ”. Έχει εργαστεί στο παρελθόν για διάφορες εφημερίδες και περιοδικά έντυπα ενώ σήμερα εργάζεται για γνωστές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες της Ελλάδος σαν φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφος. Έχει καλύψει με το φωτογραφικό του φακό κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα που συνταράσσουν τη ταραχώδη ιστορία της Ελλάδος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και μετά.

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book