Vrolijk Hart

Adult
Rated 5.00/5 based on 2 reviews
Joy is vrolijk, optimistisch en heeft een gouden hart.
Luuk is humeurig, chagrijnig en op de grens van zijn zelfcontrole. Hij is een gevaar voor zijn omgeving en het laatste wat hij wil, is Joy in gevaar brengen. Maar laat Joy haar afschrikken door Luuk zijn onvriendelijke gedrag? Of door het feit dat hij helemaal niet menselijk is? More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Evi Parker

Evi Parker woont in een klein dorp in Friesland. Ze is een vrouw met een overactieve fantasie, een doorsnee computer en een blinde vastberadenheid om dromen op (digitaal) papier te zetten.
Ze is geen achttien meer, maar ze hoeft voorlopig ook nog niet naar het bejaardentehuis.
Evi houdt van alle dieren, behalve de agressieve steekmuggen die haar in de zomer klieren als ze een briljante passage probeert te schrijven. (Die steekmuggen zijn dan ook de oorzaak dat ze nog niet die ene passage heeft geschreven waardoor de hele wereld haar naam kent.) Aan haar vrienden zal het in ieder geval niet liggen, want die zijn goud waard, wat ze heeft ontdekt bij het uitkomen van haar eerste novelle Handelswaar.
Dank, en veel liefs, Evi.

Read Evi Parker's Smashwords Interview
Learn more about Evi Parker
About the Series: Wolfhartserie
Weerwolven leven in ons midden. Ze hebben een huis, een baan en hobby's, net zoals jij en ik. En ze hebben behoefte aan liefde. Maar hoe herken je die ene voor wie je niet hoeft te verbergen wie en wat je bent? Die ene die het leven de moeite waard maakt?

Also in Series: Wolfhartserie

Also by This Author

Reviews

IndianSquaw reviewed on March 13, 2014

I like the Story but I wished it was longer.
It wasnt finished.
(review of free book)
Monique Otten reviewed on Feb. 6, 2014

Geweldig verhaal maar veel te kort. Ik had wel meer willen lezen.
(review of free book)
Report this book