En alles is ijs

Julia heeft de zogenaamd beschaafde wereld achter zich gelaten. 'Het ondenkbare' kan en mag haar niet meer raken. In het verlaten strandhuisje, waar zij de veiligheid hoopt te vinden die de wereld haar heeft ontnomen, wacht haar echter een onaangename verrassing. Niet alleen haar geestelijke, maar ook haar fysieke voortbestaan staat nu op het spel. More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Wendy Schuchmann

Wendy Schuchmann (1984) is een enthousiaste boekenwurm met schrijfambities. Korte verhalen, columns, ebooks en langere werken in wording vinden hun weg van brein naar papier en/ of beeldscherm, met als doel de lezer te vermaken en/ of iets nuttigs bij te brengen. Na jarenlang in relatieve anonimiteit te hebben geschreven, poogt zij sinds enige tijd haar veilige schulp te verlaten en het literaire landschap te overzien.

Wendy is blij met elke publicatie en werkt hard aan haar schrijfontwikkeling. Wie deze ontwikkeling wil volgen, bevindt zich op de juiste plek.

Also by This Author

Readers of This Book Also Read

Reviews

Review by: Charlie Hedo on June 23, 2015 : (no rating)
De kilte is bijna voelbaar. Alweer een auteur die de taal beheerst. Er is veel ongekend talent, dat zie je ook aan dit verhaal.
(review of free book)
Report this book