Fatum

Mai mult decat o poveste contemporana de iubire, Fatum urmareste un fragment hotarator al destinului personajului principal, a carui existenta este marcata de o incercare dramatica. More

Available ebook formats: epub

About Alina-Maria Duta

Alina-Maria Duta s-a nascut la Timisoara, unde, dupa terminarea liceului, studiaza chimia organica, absolvind Facultatea de Chimie Industriala. Urmeaza masteratul la Universitatea Politehnica, in cadrul aceleiasi facultati.
Descopera devreme puterea de sugestie a cuvintelor si lumile ascunse intre copertile cartilor din biblioteca de acasa, devenind un cititor pasionat. Romantismul lui Teodoreanu si delicatetea lui Mihail Sebastian ii insotesc adolescenta, pentru ca apoi sa-i descopere, pe rand, pe cei care ii vor deveni preferati si ii vor influenta modul de-a privi universul uman, dintre care Remarque, Camus, Marquez, Simone de Beauvoir, Cesare Pavese, Garcia Lorca, Nichita Stanescu.
Nevoia de a scrie se contureaza in anii adolescentei, atunci cand isi transpune pentru prima oara trairile in poezie. Bucuria de a scrie ramane o constanta a vietii sale, poezia fiind interfata prin care isi decodifica trairile. Scrie, de asemenea, scurte povestiri, un jurnal de calatorie si da glas viziunii proprii asupra existentei prin culegerea sa de cugetari.

Learn more about Alina-Maria Duta
Report this book