U zamci Nefretitis

Romanom "U zamci Nefretitis" Vladimir Jakopanec će ukazati na neke od psiholoških i društvenih zamki koje čekaju iseljenika u prekomorskim zemljama, a koje često mijenjaju čovjeka do neprepoznatljivosti. Na kraju će njegova priča iz pregršta napetih ljubavnih i kriminalističkih sekvenci doživjeti posve neočekivani kraj. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Vladimir Jakopanec

Vladimir Jakopanec rođen je 1948. godine u selu Gornja Voća, na živopisnim padinama Hrvatskoga zagorja. Kad mu je bilo svega četiri godine, s roditeljima se seli u Koprivnicu gdje provodi djetinjstvo. Nakon završene srednje škole, studira engleski i hrvatski jezik na zagrebačkom Filozofskom fakultetu te teologiju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu.
Do sada je objavio dvije zbirke pjesama, romane "U zamci Nefretitis", "Heretici", "Requiem za Belu Nemeth", te zbirku pripovijedaka i novella "Omara". Vladimir Jakopanec povremeno piše i za hrvatske tiskovine u Australiji i Hrvatskoj. Bio je dugogodišnji urednik i voditelj hrvatskoga programa na 3mdr radiju u Melbourneu, gdje još uvijek surađuje s prilozima iz hrvatske povijesti, jezika i kulture, a posljednjih godina predaje hrvatski jezik na Victorian School of Languages.

Learn more about Vladimir Jakopanec

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book