Donkere invloed

Rated 4.50/5 based on 2 reviews
Lucas rijdt naar het park waar hij met zijn zus heeft afgesproken. De ruzie van gisterenavond met zijn vriendin ligt nog vers in zijn geheugen. Een dikke mist ontneemt hem bijna het zicht als zijn auto iets raakt. Een levend wezen.
Deze gebeurtenis doet Lucas’ leven schudden op zijn grondvesten. Een mysterieuze man geeft hem de kans zijn ongelukkig bestaan onherroepelijk te veranderen.

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 50% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Price: $2.99
Free! USD
Buy with coupon Use the code SS100 at checkout to get this book for free during our site-wide promotion!
(Offer good through July 31, 2020 ) Add to Library Give as a Gift
  • Category: Fiction » Fantasy » General
  • Words: 20,250
  • Language: Dutch
  • ISBN: 9781310460036
About Robby De Letter

Robby De letter is auteur van thrillers, horror -en sciencefictionverhalen. Hij studeerde theologie, wat je ook regelmatig in zijn verhalen kan terugvinden. Met een uitermate interesse in hoe mensen het geloof ervaren, zoekt hij in zijn boeken naar oplossingen voor niet alledaagse problemen. Hoewel zijn werk tot het genre van de fictie behoort, lijkt de grens met de realiteit flinterdun, waardoor je wordt meegezogen in werelden die niets aan de verbeelding overlaten.

Read Robby De Letter's Smashwords Interview
Learn more about Robby De Letter

Also by This Author

Reviews

annaelisabeth annaelisabeth reviewed on Aug. 31, 2014

Prettig leesbaar boekje, in de vlaamse taal geschreven en in 1 adem uitgelezen! Een vleugje fantasy, een dotje griezel, een gezonde moraal en een snufje erotiek maken dit boekwerkje aangenaam leesbaar als een bonbon in een momentje voor jezelf. Benieuwd wat Robby de Letter nog meer uit zijn pen gaat toveren..
(review of free book)
happyjessy reviewed on Aug. 16, 2014

Dit is een fantastisch kortverhaal van een auteur die ik vanaf nu blijf volgen. Het verhaal neemt je helemaal mee van begin tot einde waarbij de spanning steeds wordt opgebouwd. Je krijgt echt te doen met Lucas die er alles aan doet om van de demon af te raken. Ik kijk al uit naar meer...
(reviewed 2 days after purchase)

Print Edition

Report this book