Brandend Verlangen

Adult
Rated 4.00/5 based on 2 reviews
Desiré is ten einde raad als ze zichzelf 's nachts buitensluit in niets meer dan haar nachtjapon. Gelukkig rijdt op dat moment net een brandweerauto voorbij en een knappe brandweerman weet haar terug te brengen naar haar slaapkamer. Vanaf dat moment kan Desiré aan niemand anders meer denken. Huisgenote Cissy ziet maar één oplossing: Desiré moet haar brandweerman gaan zoeken. More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Lily Frank

Lily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor prinsen, prinsessen en andere sprookjesfiguren zat er meteen al in. Als tiener ontdekte de ze romantische leesserie Tina Topper en dit maakte de weg vrij naar het schrijven van romantische verhalen. Ook als volwassene droomt ze nog steeds van prinsen, ridders en brandweermannen. Ze woont samen met haar eigen (ex)brandweerman en twee konijnen in hun kasteel in de Flevopolder, waar ze in haar torenkamertje aan haar boeken schrijft.
Lily Frank studeerde Communicatie en in het dagelijks leven werkt ze als vertegenwoordigster voor een uitgeverij.

Also by This Author

Also by This Publisher

Readers of This Book Also Read

Reviews

Review by: DanielleSabine on Oct. 10, 2014 :
Een tintelend avontuur waar de vlammen vanaf slaan! "Brandend Verlangen" is een kort verhaal over Desiré, die zichzelf op een avond buitengesloten heeft. Wat een geluk dat er toevallig een brandweerwagen langs reed, compleet met onweerstaanbare brandweerman. De vonk slaat meteen over tussen Desiré en de mysterieuze brandweerman. Helaas nemen ze afscheid zonder ook maar iets van elkaar te weten. De dagen erna gaat Desiré op zoek naar haar redder, en krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek. Alles neemt een behoorlijk onverwachte wending, een schokkende gebeurtenis doet Desiré bijna alle hoop verliezen, maar uiteindelijk stijgt de temperatuur dan toch nog naar grote hoogte... Mooie romance, vlot en sexy geschreven en met verrassende verhaallijnen. Zeker een aanrader!
(review of free book)
Review by: Meesterlijke Teksten & Uitgaven on Aug. 14, 2014 :
Ontzettend leuk verhaal, over Desiree die op zoek gaat naar haar sexy brandweerman, geholpen door een al even sexy collega! Een heerlijk en romantisch leesavontuurtje en de tweede in de Tinteling e-bookserie. Van Lily Frank ga ik zeker nog meer lezen. Grappig en sexy. Doe mij ook maar een brandje!
(review of free book)
Report this book