Tot Het Einde Mijner Dagen

Adult
Waarom vlucht een volwassen man weg van zijn ogenschijnlijk gelukkig en volmaakt leven ?
Welk trauma uit zijn verleden heeft hem dan toch uiteindelijk ingehaald ?
En is hij nog te redden ?
Wat doet verlies en bedrog met de gevoelens van mensen ? Worden ze overmand door angst, schuld of verlangen ? Of allemaal ?
Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html
First 40% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
  • Category: Fiction » Romance » General
  • Words: 73,010
  • Language: Dutch
  • ISBN: 9781616279677
About Luc Vos

Wie is Luc Vos?
Lang geleden (in 1968) werd ik geboren Herk-de-Stad, waar ik opgroeide en verbleef tot ik huwde en verhuisde naar het mooie, landelijke Heultje (Westerlo) in de Antwerpse Kempen. Dat was in 1996. Sindsdien is het gezin uitgebreid met één zoontje en hou ik mij - naast gaan werken uiteraard - bezig met allerlei hobbies.

Zoals lopen, muziek beluisteren, muziek, lezen, tuinieren, film, wandelen, reizen, Chinees studeren, snowboarden, etc...

Sinds 2002 ben ik gebeten door het schrijfvirus. Dat mij nooit meer losgelaten heeft. Met een eerste verschenen boek in de Fantasy wereld: Meriumbe, de Vlucht van het Heilig vuur, in 2004 gevolgd te door een nieuw boek. Deel twee van de Meriumbe trilogie.

Mijn virtuele schrijverspen is sindsdien nooit meer stilgevallen en hier is de hele lijst te vinden van alles wat aan mijn geest ontsproten is.

Een beetje weggevaren van de Fantasy zijn de meeste van mijn verhalen en boeken vandaag te vatten onder de noemer: thriller. Spannende verhalen, suspense, met een tikje horror en soms een beetje romantiek of erotiek. Kortom. Een beetje voor iedereen.

Veel leesplezier!

Luc

Read Luc Vos's Smashwords Interview
Learn more about Luc Vos

Also by This Author

Reviews of Tot Het Einde Mijner Dagen by Luc Vos

This book has not yet been reviewed.
Report this book