Kurani

Ky eshte nje perkthim letrar, modern dhe besnik i Kuranit te Shenjte ne gjuhen shqipe nga Myfti Salih F. Hoxha (1917-1995), klerik dhe intelektual prominent ne Shqiperi. Kurani eshte horizont i hapur per te gjithe. Kurani do te vazhdoje te ushtroje ndikim gjithnje e me te madh ne shoqerine njerezore. More
Download: epub pdf
Published by Kudret Hoxha
Words: 122,250
Language: Albanian
ISBN: 9781310358791

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book