Si te perballesh vete me IRS-in

"Si te perballesh vete me IRS-in" vjen ne formen e nje punimi te shkurter me disa keshilla mjaft praktike per te komunikuar vete me IRS-in .Ky liber ofron keshilla ligjore per cdo tatimpagues qe perballet me IRS-in ne audit dhe jo vetem .Per me teper autorja ndalet ne sqarimin e disa planeve te pageses qe aplikohen ne SHBA per te shlyer me keste borxhet tatimore te prapambetura . More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 10% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Lareda Zenunaj

Albanian:

Lareda Zenunaj punon si avokate ne fushen e legjislacionit tatimor nderkombetar ne Shqiperi .Ne vitin 2013 perfundoi studimet pasuniversitare e mori diplomen e mirenjohur Master Ligjor ne Fushen e Legjislacionit Tatimor –“LL.M in Taxation” ne Universitetin e Majemit ne Florida, SHBA. Per gati nje vit punoi ne nje studio ligjore jofitimprurese mjaft te njohur ne Majemi, Florida ku pati mundesine te ndihmonte me ekspertizen e saj jo vetem shtetas amerikane te lindur e rritur aty, por edhe emigrante te ardhur ne SHBA vitet e fundit te cilet kishin veshtiresi te medha me gjuhen angleze .Gjate kesaj kohe punoi ne ceshtje te ndryshme ligjore per mbrojtjen e te drejtave te qytetareve perballe IRS-it.
Keshillat e listuara ne kete punim jane frymezuar nga kjo veprimtari e perditshme si edhe nga legjislacioni tatimor.

English:

Lareda Zenunaj is an International Tax Attorney who got her postgraduate degree, Ll.M in Taxation from the University of Miami, Miami,Fl.Her field of interest includes business and personal taxation in different jurisdictions. Mainly her expertise is focused on the US,and EU tax law and also the Albanian Law.She is interested in helping international companies and individuals to understand and navigate these complex tax systems more efficiently.

Read Lareda Zenunaj's Smashwords Interview
Learn more about Lareda Zenunaj

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book