Lokomotiva Čuha Puha

Na stranskem tiru železniške postaje je stala stara parna lokomotiva. Že leta je samevala, saj so jo zamenjale novejše, električne lokomotive. Nihče se ni zmenil za njo, dokler je ne odkrije skupina otrok. S pomočjo lokomotive rešijo težavo s prihodom Dedka Mraza.
Download: mobi (Kindle) pdf rtf more Online Reader
About Herai Varda

SLO
Vse zgodbice nastajajo na željo moje hčerke, ki je prišla na idejo, da raje sooblikuje, prebira in posluša te zgodbe, kot ostale, že tolikokrat slišane.
Zgodbice so pisane iz srca in zavedam se nekaterih pravopisnih napak, ki jih sproti odpravljam. Upava, da so vam in vašim malčkom všeč. Vsaka dobronamerna kritika je zelo dobrodošla. Hvala, ker jih prebirate.
Zame je pisanje teh zgodbic dobra terapija v teh težkih časih in ubadanju z osebnimi težavami.

EN
All stories are created at the request of my daughter who came up with the idea that she rather shapes, read and listen to these stories than others, so often heard.
Stories are written from the heart and I realize some spelling errors but trying to correct them. We hope you and your toddlers love our stories. Some well-intentioned criticism is very welcome. Thank you for reading them.
For me, writing these stories is good therapy in these difficult times and dealing with personal problems.

Read Herai Varda's Smashwords Interview
Learn more about Herai Varda

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book