Голем из будущего. Книга первая - Путешественник (in Russian)

Что делать нашему современнику, русскоязычному израильтянину Артуру, случайно попавшему в петлю времени и болтающемуся, как поплавок, между 13-м и 21-м веками, то ныряя в прошлое, то выныривая обратно? Правильно - искать виновных в произошедшем. Но сначала пусть попробует просто выжить в средневековье! А виновные, пусть не сразу, но найдутся! More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Alexander Barenberg

Alex Barenberg was born in Russia. Since 1991 has lived in Israel. He has been working as an engineer in aerospace company, since the end of his military service. He is a fan of history, especially history of aviation. Started writing in 2009. Works in genres of hard science fiction and alternate history, for now in Russian only. Several books were published by Moscow publishing house "Yauza", since 2011.
Александр Баренберг родился на Украине, после школы переехал в Москву. С 1991 года проживает в Израиле. Инженер, работает на оборонном предприятии. Служил в ЦАХАЛЕ. Увлекается историей, особенно историей авиации. Писать начал в 2009-м. Работает в жанрах твердой научной фантастики и альтернативной истории. Несколько книг опубликованы в издательстве "Яуза", начиная с 2011 года.

About the Series: Голем из будущего (The Golem from the future)
Что делать нашему современнику, русскоязычному израильтянину Артуру, случайно попавшему в петлю времени и болтающемуся, как поплавок, между 13-м и 21-м веками, то ныряя в прошлое, то выныривая обратно? Правильно - искать виновных в произошедшем. Но сначала пусть попробует просто выжить в средневековье!

What our contemporary, Russian-speaking Israeli Arthur, has to do while accidentally falling into a time loop and hanging out, as a float, between 13-th and 21-th centuries, diving into the past, and then surfacing back? That's right - look for those responsible for the incident. But first, let him try to simply survive in the Middle Ages!

Also in Series: Голем из будущего (The Golem from the future)

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book