Nagyon vagyon - Valódi sikerfilozófia és lánya

Hogyan találhatod meg a szerelmet, a barátságot, a nyugodt és sikeres életet, egy olyan világot, amelyben tényleg jól lakhatsz?
Miképpen tudod a világ információit a magad malmára hajtani, még akkor is, ha nem szeretsz dolgozni? Tehát, hogyan lehet az életed egészséges, szabad, vidám vagy gazdag? More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Words: 55,140
Language: Hungarian
ISBN: 9789631222951
About Berezvai István

BEMUTAT.CO.ZOO, VAGYIS A SZERZŐRŐL

Élt egyszer egy ember, illetve még mindig él, legalábbis rémelem, mivel az a személy én lennék.
Berezvai István vagyok, illetve nekem ezt mondták, s mint ember, jó tanuló révén elhittem.
Harminckilenc éve élek, plusz kilenchónapnyi létezés az édesanyám hasában, bár nem emlékszem, s valamennyi idő nagyon kicsikként, két intim helyen. Tehát valamikor keletkeztem, vagy teremtődtem, kivéve, ha nem örökké léteztem.
Voltam már bedobó, (sz)ámítástechnikus, (b)író, harci-Marci bűvészeti tanerő(tlen), ezenkívül sok egyéb papírra nem kívánt szó, amellyel emlegettek. :)
Kezdetektől fogva kerestem azt, hogyan tökéletleníthetem magam, s ez elég sokáig sikerült is rendetlenül. Majd a harcművészetek gyakorlásánál láttam, hogy a legtöbb az halálos, a többi pedig inkább tánc, azonban a valódi önvédelemre eléggé kétséges a használatuk. Sőt, igazából nem is nagyon volt általuk az meghatározva, hogy mit is jelent ez. Viszont számomra nem a technikáikban volt a hiba, hanem a miértekben és a filozófiáikban.
Eközben sem boldognak, sem kiegyensúlyozottnak nem éreztem magam. Inkább csak tudattalanul játszottam el az embereknek azt, hogy milyen erős és határozott vagyok.
Nem akarok, nem szeretnék, s már nem is tudok beépülni egy olyan világba, amely klóónozó, robotképző, pénzhajhász, mindent tud, és semmit se hisz.

Videos

A hazugságok aranykora
Vallás(kálódás)ok szempontjából vajon kinek, vagy miben higgyünk? Hogyan függetleníthetjük magunkat a megvezető elvektől, amelyek elég végső soron a halálba akarnak bennünket lökni?

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book