Personalıtetı Shembullor Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.s.)

Zoti ia ka kushtuar njeriut çdo gjë që ka në qiej e në tokë, por edhe ka bërë të ditur se s’e ka lënë njeriun të papreokupuar e të paorientuar. Duke vënë ligje hyjnore edhe për botën, edhe për njeriun, e ka vënë rrjedhën e përgjithshme të jetës nën dekretimin e vet brenda një ekuilibri të ëmbël lirie dhe përgjegjësie.
Download: epub pdf rtf more Online Reader

Also by This Author

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book