Myslim Peza: deshmitar dhe protagonist ne historine e shqiptareve (1912-1939)

Ne kete liber pershkruhen ngjarje te historise se Shqiperise (1912-1939), nepermjet studimit te gazetarit dhe historianit Hazis Gjergji, te gershetuara me kujtimet e regjistruara direkt nga goja e Heroit te Popullit, Myslim Peza, luftetar i shquar demokrat dhe antifashist shqiptar. More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
Report this book