Superquiz - 1001 spørsmål om det aller meste

Denne quizboka byr på timevis med lærerik moro. Her kan du teste dine venner og familie innen Fotball, Kampsport, Sjakk, Kjendiser, Sykdommer, Religion, Historie, Astronomi og mye, mye mer. Mange av spørsmålene er krydret med litt ekstra informasjon, slik at dere lærer noe nytt i tillegg til å teste hva dere allerede vet. En og annen spøkefull formulering ble det også plass til. God fornøyelse ! More
Available ebook formats: epub pdf rtf lrf pdb txt html
First 15% Sample: epub lrf pdb Online Reader
About Magne Holst Bloch

Første bok fra BLOCH FORLAG her på Smashwords er en Quizbok. Den inneholder 1001 spørsmål fordelt på 50 kategorier. Boka er virkelig ment for alle da den omfatter spørsmål om alt fra Reality TV og kjendiser, til astronomi og matematikk. De 50 kategoriene er fordelt på syv overordnede kapitler:

- SPORT (100 spørsmål)
- UNDERHOLDNING (140 sp.)
- VI MINNES... (100 sp.)
- MED FOKUS PÅ NORGE (120 sp.)
- TEKNISK (100 sp.)
- MELLOM HIMMEL OG JORD (340 sp.)
- AVANSERT (101 sp.)

Tidligere har forlaget gitt ut boka "Filosofi og vitenskap - for svært unge studenter". Den ble gitt ut på papir og er en fagbok for barn om ideene til Newton, Darwin, Einstein, Hume, Marx, Skinner og mange flere. Tonje Arnesen gav boka flotte illustrasjoner og selv skrev jeg teksten.
ISBN: 97882 99948 104

Min første bok ble gitt ut ved Alpha forlag. Den var også i papirversjon og het "Heureka - Logiske nøtter". Den består av over 200 logiske nøtter av ulike typer og med ulik vanskelighetsgrad: Symboloppgaver, Byggeklosser, Vektskåler, Talloppgaver og Ordoppgaver. Kanskje kommer den her på Smashwords etter hvert.
ISBN: 97882 93082 354

Vennlig hilsen
Magne Holst Bloch

Read Magne Holst Bloch's Smashwords Interview
Learn more about Magne Holst Bloch

Reviews of Superquiz - 1001 spørsmål om det aller meste by Magne Holst Bloch

rune71 reviewed on Aug. 17, 2015
(no rating)
Meget god quiz-bok som anbefales på det varmeste.
Prisen er også meget rimelig.
(reviewed the day of purchase)
Report this book