Pelerin la Medjugorje - Mesaje divine

O invitație celor care cred în miracole și răspund chemării Preasfintei Fecioare Maria,raiului unde se întâmplă zilnic minuni,unde cerul se deschide și se unește cu pământul și Maica Domnului pășește printre oameni. More

Available ebook formats: epub

Words: 12,740
Language: Romanian
ISBN: 9781311485960
About Doina Cotfas

Doina Cotfas, născută în 22.09.1964 locuiește în Toplița România, de profesie asistent miedical.

Experieța unui cancer avut în urmă cu câțiva ani o face pe scriitoare să își caute identitatea pășind într-o lume a regăsirii Sinelui divin căutând să exprime dragostea în toate poemele sale ca o bucurie vieții care era să o piardă.

Nefiind scriitor de profesie recunoaște că dragostea pentru scris și culoare le-a primit în urma unui pelerinaj la Medjugorje unde Sinele său a pășit printre treptele de lumină sărutând clipa primind misiunea de a scrie nesfiindu-se să împărtășească cu cititorul darul primit.

În site-ul Agenția izvor de cultură este evidențiată ca o pictoriță și scriitoare de mare valoare, care prin scrierile sale exprimă frumusețea iubirii, sensibilitate și emoție.

În prezent redactor pe site-ul Grai romanesc, participă cu valoroase creații literare. Debutează în ,,Colecția Grai Românesc Antologia poeților contemporani din întrega lume”, cu traducere în limba germană cu câteva poeme și în Antologia de poezie romănească ,,Ieri ca prin vis”, cărți editate la editura Editgraph Buzău, având și o carte de versuri publicată, ,,Picuri de lumină”, la aceaiași editură.

Cartea ,,Pelerin la Medjugorje-mesaje divine” reprezintă un drum spre Tine spre Sinele Divin al fiecăruia care cu fiecare zâmbet și lacrimă ce marchează iubirea regăsești pacea ca o comoară printre ruinele sufletului biciuit de neputințe.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book