Vis de fericire

De ce atata zbatere si suferinta? De ce un destin atat de tragic? E drept, fericirea se invata si se imparte... "Vis de fericire" este o drama romantica tulburatoare, care urmareste viata sinuoasa a personajului principal, Adrian, din copilarie, pana la maturitate. Alte doua carti de succes ale autoarei Ioana Ionescu preceda acest roman: "Interferente" si "Niciodata sa nu spui niciodata". More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 30% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
Price: $1.99
Free! USD
Buy with coupon Use the code AG100 at checkout to get this book for free during our site-wide promotion!
(Offer good through April 20, 2020 ) Add to Library Give as a Gift
About Ioana Ionescu

Scriitoarea Ioana Ionescu, o iubită şi admirată profesoară de limba şi literatura română, a activat în învăţământ timp de treizeci şi patru de ani, lăsând în urmă generaţii de elevi ce-şi amintesc şi acum cu drag de orele la care au descoperit perlele literaturii române.
Primele sale manifestări literare au avut loc în adolescenţă, cu poezii şi proză scurtă, continuând sporadic cu apariţii publicistice sub pseudonim, în anii ’90. Publică primul său roman, „Linia vieţii”, în anul 2009, ca apoi, în anul 2013, să îi apară romanul de dragoste „Interferenţe”, un succes care a pavat drumul către „Niciodată să nu spui niciodată...”
Scriitoarea mai are în lucru încă un roman şi o lucrare de memorialistică, ce vor vedea lumina tiparului în anii următori.

Read Ioana Ionescu's Smashwords Interview
Learn more about Ioana Ionescu

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book