Onderwijzen met de nieuwe technologie

Welke vorderingen in computer snelheid, opslagruimte, videobehandeling, vertaalprogramma’s, communicatie mogelijkheden zullen een effect hebben op de manier van lesgeven en de inhoud van de lessen? We vragen ons af wat in het jaar 2035 zal mogelijk zijn.
We zien zeer grote verbeteringen mogelijk in de zelfkennis bij de student en in de efficiëntie van de leerkrachten en professoren. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 20% Sample: mobi (Kindle) lrf pdb Online Reader
About Michel Smouts

Grieks-Latijnse middelbare school en daarna een extra jaar wiskunde. Afgestudeerd aan de universiteit van Leuven als burgerlijk ingenieur electronica. Gestart als hardware ontwerp ingenieur bij Bell Telephone toen nog ITT. Daarna project leider van verschillende projecten. Vijf jaar resident manager in het buitenland als hoofd van een groep die het installeren van meerdere tientallen telefooncentrales begeleidde. Dan hoofd van de systeem ontwerp groep en finaal directeur op internationaal niveau van dezelfde groep. Ondertussen was Bell Telephone bij Alcatel onder gebracht en nu bij Alcatel-Lucent. Nu gepensioneerd.

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book