Moto Lady

"Moto Lady" impaca feminitatea cu motociclismul. More
Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Andreea Iovita

La 16 ani, cand am decis sa fac scoala moto, tineam minte ca era una intre niste boscheti, intr-o scara de bloc. Acolo m-am dus, m-am inscris si tare autodidacta am devenit (instructorul era mereu plecat). Am luat examenul, motorul si, timp de 6 luni, am picat aproape zilnic cu el. Inca n-am reusit sa ridic singura motocicleta, dar barem nu mai cad.

Daca tot n-am mai facut accidente, am testat tot ce se putea testa pe motocicleta: i-am facut intretinerea cu ce-am avut la indemana, am plecat la drum cu pasagera si bagaje pentru trei persoane (doar plapuma a protestat, sarind la bataie in mers), am condus cu tocuri, in rochie, am incercat coafuri, cosmetice de tot soiul.

La final, am decis ca e timpul sa-mi duc motocicleta in strainatate. Asa ca am plecat cu ea pana in Grecia, de una singura. Ce motocicleta? Honda Shadow 125.

Dupa atatia ani si experiente, am scris cartea "Moto Lady". In ea gasesti toate solutiile de la problemele cu care m-am confruntat plus multe alte informatii utile si inedite.

Read Andreea Iovita's Smashwords Interview
Learn more about Andreea Iovita

Reviews of Moto Lady by Andreea Iovita

This book has not yet been reviewed.
Report this book