Πόλυ Το Πολικό Αρκουδάκι

Μία συναρπαστική περιπέτεια του Βόρειου Πόλου για παιδιά 6 +.
Ένα παραμύθι, που δείχνει τη δύναμη που κρύβει η βοήθεια ενός φίλου,
την ώρα που την έχουμε ανάγκη.
Μία ιστορία, που θα φανερώσει τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας!
Της επαναστατικότητας, αλλά και της υπευθυνότητας!
Της ελαφρότητας, αλλά και της νουθεσίας!
Του σφάλματος, αλλά και της επανόρθωσης! More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf html

First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf Online Reader
About Dimos Velenjas

Ο Δήμος Βελέντζας είναι συγγραφέας και εκδότης, blogger, web designer και ραδιοφωνικός παραγωγός.
Του αρέσει ιδιαίτερα το να γράφει για πράγματα που ξέρει να κάνει καλά, ή και για πράγματα που…φαντάζεται.
Η ενασχόλησή του με την Διαδικτυακή Αυτοέκδοση των βιβλίων του τον οδήγησε και στα μονοπάτια του marketing, με το οποίο ασχολήθηκε και σε άλλους τομείς, όπως το Affiliate marketing, E-mail marketing, Social media marketing και άλλα είδη.
Παράλληλα, βοηθάει και άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της ταχύτατα αναπτυσσόμενης διαδικτυακής αγοράς (Διαδικτυακή Αυτοέκδοση).
Τον Ιούλιο του 2017 ίδρυσε τις Εκδόσεις Λευκό Μελάνι, συμπληρώνοντας τον «κύκλο» των εκδόσεων – αρχικά – βιβλίων ψηφιακής μορφής, ΚΑΙ με τον τομέα της φυσικής έκδοσης (έντυπη), δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαδικτυακή προώθηση, πώληση και διακίνηση των εκδόσεών τους.
Έχει γράψει μέχρι σήμερα 9 βιβλία. Τα 3 από αυτά είναι τεχνικού χαρακτήρα. Το πρώτο είναι σχετικό με την έκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου με τίτλο “Το Εγχειρίδιο του Αυτοεκδότη“ (eBook), το δεύτερο είναι σχετικό με τα Information Products με τίτλο “Πληροφοριακά Προϊόντα“ (eBook) και το τρίτο είναι βοήθημα συγγραφής με τίτλο “Το αλφαβητάρι του Νέου Συγγραφέα“. Το τέταρτο είναι μυθιστόρημα με τίτλο “Εφιάλτης 2011“ σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή. Τα άλλα πέντε είναι παραμύθια.
Μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει και ένα ακόμα (το 10ο) – τεχνικό βιβλίο – σχετικό με το μάρκετινγκ στο ίντερνετ με τίτλο “Διαδικτυακό Μάρκετινγκ”.

Ακόμα, είναι: αρθρογράφος, σύμβουλος διαδικτυακού μάρκετινγκ, μηχανικός ήχου (+ μουσικός & συνθέτης), γραφίστας, κατασκευαστής επαγγελματικών video-spot & radio-spot, καθώς και κατασκευαστής επαγγελματικών & προσωπικών ιστοσελίδων – με ειδίκευση σε πλατφόρμες C.M.S (WordPress, Joomla, Drupal κ.ά.).

........................................

Dimos is Greek and lives in Athens. He loves to write books about things he does know to do well, or for things that he imagines…He has written nine books. Four of them are technical (about the internet marketing), one fiction book
titled “Nightmare 2011”, and the other four are children’s books.
”Mila the Camel” (digital & printed format) and ”Paulie the Polar Bear” are the first two books of a series of adventure tales, starring baby animals.
The next to be released will be the “Lara the Lama“, and the “Connie the Koala“.
He is also a professional musician and a composer. He also loves photography and Photoshop, video production, and web design.

Dimos Blog: www.selfpublishingonline.eu
Dimos Publishing Company: www.lefkomelani.gr

Learn more about Dimos Velenjas

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book