Американката вече не мълчи, По действителна история на оцеляване, устояване и спасение

Тази книга представя динамичен поглед към живота на една американка,детайли от нейните преживявания и сблъсъци разкриващи корените и последствията от насилието и по специално семейното насилие.Облекчава незаслузения срам.
I believe that advocates make a difference. especially about how women transcend the expectations, burdens, and limitations put upon them socially and psychologically. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Делиша Доон

За автора Делиша Доон е американски психологически консултант, писател, политически активист и лектор. В момента живее в източен Тексас със съпруга си. Винаги е била творческа, артистична и духовна натура, страстна радетелка за човешки права и свободи. Голям привърженик е на разнообразните гледни точки и подходи спрямо даден проблем. Смята се за благословена, понеже е открила своята цел в живота и има ясно виждане за това как може да използва уменията и талантите си, за да служи на човечеството. Има няколко степени от различни образователни институции. Една от тях е по Психологическо консултиране, социални услуги и социология от Университета на щата Аляска в гр. Анкъридж. В този курс е изучавала най-задълбочено следните области: семейство и младежи, пристрастявания. Допълва обучението си в сферата на психологията в Държавния колеж „Томас Едисън” в гр. Трентън, щата Ню Джърси. Дипломира се като лицензиран консултант по зависимостите от психотропни вещества (L. C. D. C.) и като квалифициран личен съветник в областта на психичното здраве в щата Тексас. Опитът също е бил неин велик учител.

Print Edition

Report this book