Fotomoment

Rated 4.00/5 based on 1 review
Tim is erg in zijn nopjes met de nieuwste aanwinst voor zijn verzameling oude camera’s. Als de secretaresse op zijn werk een foto van Tim neemt met de oude camera, is dat de eerste in een reeks van wel heel bijzondere foto’s. Dit verhaal behaalde de vierde plaats bij de verhalenwedstrijd Fantastels (2014). More
Download: epub mobi (Kindle) pdf more Online Reader
About Iris Versluis

Sinds 2009 houdt Iris Versluis zich serieus bezig met het schrijven van verhalen. Het liefst schrijft ze historische verhalen met een fantasy element, maar ze kan ook genieten van uitstapjes naar science fiction of urban fantasy. Om inspiratie op te doen, struint ze graag rond op vlooienmarkten of in antiekzaken, op zoek naar bijzondere boeken en voorwerpen.

Ze deed mee aan diverse schrijfwedstrijden en behaalde o.a. de derde plek bij de Fantasy Strijd Brugge 2012 en werd tweede bij Fantastels 2012. Haar verhaal Teken van leven werd geselecteerd voor de EdgeZero bundel 2016 met daarin de beste genreverhalen van dat jaar. Om haar schrijfkunsten verder te ontwikkelen, volgde ze diverse workshops, o.a. bij Tais Teng en Thomas Olde Heuvelt. Ze was tevens jurylid bij de 2017 editie van de verhalenwedstrijd Trek Sagae.

Haar verhalen zijn gepubliceerd in diverse bundels waaronder Grenzeloze fantasie, Fantastisch Strijdtoneel III en IV en Historische Verhalen 2017, 2018 en 2019. In 2020 verscheen haar eerste jeugdverhaal de Tempel van Amon als Vlaams Filmpje bij Uitgeverij Averbode.

In 2020 heeft Iris Versluis de website Verhalen uit het Verleden opgericht met als doel jong en oud te laten genieten van de vele bijzondere gebeurtenissen en personen die de geschiedenis rijk is.

Iris Versluis is a Dutch author who caught the writing bug in 2009 and hasn’t stopped writing since. She loves to write historical stories with a fantasy twist, but also enjoys writing stories in other genres such as science fiction and urban fantasy. For inspiration, she often visits flea markets or antique shops, looking for special books or objects. She competed in various Dutch short story contests and took second place in Fantastels 2012 and third place in the Fantasy Strijd Brugge 2012. Her stories are published in various Dutch anthologies.

Learn more about Iris Versluis

Also by This Author

Reviews of Fotomoment by Iris Versluis

Soren Danni reviewed on Jan. 3, 2016

Ik heb het verhaal in een keer uitgelezen. Een knappe thriller met een leuk onderwerp en boeiende personages. Zijn er minpunten? Het begin van het verhaal grijpt niet meteen aan, dus wel even doorlezen. Eenmaal het verhaal 'warm is gelopen' gebeuren er dingen in rap tempo. Soms misschien iets te ram want ik had iets meer sfeer leuk gevonden. Omdat de rest zo goed is, zeur in nog even over Clair haar jurk: hij komt uit de jaren 60 maar hoe ziet dat eruit? Is ie strak en recht gesneden en in donkere kleuren zoals van Jacky Kennedy, of toch iets veel frivoler, met drukke motieven of in felle kleuren? Ik had dat graag meer voor mij gezien.
Verder een heel goed verhaal dat erg spannend maar nooit echt eng is. Horror lite zou je kunnen zeggen.
(review of free book)
Report this book