Gezegend I - Het erfdeel van de draak

Lorelle groeit op in een eenvoudig dorpje, en leeft net als iedereen een normaal leven. Toch is Lorelle alles behalve normaal. Als dochter van het stamhoofd en gezegend door de Groene Draak zal zij ooit Hout moeten leiden. De avontuurlijke Lorelle voelt daar in eerste instantie weinig voor, en zou liever een vrij bestaan opbouwen in het bos. Alles verandert wanneer de dam breekt. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb html

First 5% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Naomi Buijs

'Mag ik misschien met jullie spelen?’ vroeg ik aan meisjes uit mijn klas. Ze waren elkaars haren aan het vlechten, maar de leider van het groepje schudde resoluut haar hoofd.
‘Jouw haar is niet mooi genoeg. Ga maar een van je boeken lezen,’ sneerde ze. De andere meisjes vielen haar bij en ik ging afgezonderd op een bankje zitten.
Vaak zat ik alleen in de pauzes, te fantaseren over werelden ver van hier, waar ik een prinses was en waar ik gered werd van de afschuwelijke draak. Alleen als niemand de tikker wilde zijn of niemand in het midden wilde staan tijdens balspellen, werd ik bij hun spelletjes betrokken. Zo gingen jaren voorbij, tot ik een vriendin vond. Ze had een jaar overgeslagen en zat dus een klas hoger dan ik, maar ze had dezelfde leeftijd. Met haar speelde ik spelletjes die andere kinderen raar vonden, maar waar ik intens van genoot. We waren raar, maar we waren het in ieder geval samen.

Learn more about Naomi Buijs
Report this book