10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost

Het is "de misdaad van de eeuw" genoemd en de “Europese Kennedy-moord”. Op 28 februari 1986 werd de Zweedse premier Olof Palme doodgeschoten in het centrum van Stockholm. 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost voert de lezer mee naar de moordplek, verklaart waarom Palme zowel geliefd als gehaat werd, volgt de vaak bizarre sporen en vertelt wie de trekker overhaalde. More
Available ebook formats: epub mobi pdf pdb txt html
First 20% Sample: epub mobi (Kindle) pdb Online Reader
About Marc Pennartz

Schrijver van Nederlandse origine, geboren Marc de Jong, na geruime tijd in Zweden wonend in België onder Antwerpse rook. Pennartz werkte als redacteur en freelancer voor uiteenlopende media, en schreef onder meer over strafrecht, hulpverlening, criminologie, politiek en muziek. Nadien verschoof zijn aandacht naar websitecontent. Hij heeft meerdere boeken gepubliceerd, zowel onder pseudoniem als eigen naam.

In Zweden verdiepte hij zich in onopgeloste moord op premier Olof Palme, wat leidde tot 10 Redenen Waarom Zweden de Moord op Olof Palme Niet Oplost (2016), de eerste Nederlandstalige uitgave met een uitputtend en kritisch overzicht van het onderzoek, en het recente De Vermoedelijke Moordenaar van Olof Palme (2021), dat op basis van tot voor kort geheime dossierstukken de meest waarschijnlijke dader aanduidt.

Fictiedebuut Moscow Hearts (2004) is een thriller over vrouwenhandel, internetdating en de contrasten tussen Nederland en Rusland. Hij is tevens auteur van enkele succesvolle boeken over emigratie, verschenen onder eigen naam. Verder werkt hij als straat- en kunstfotograaf aan een reeks fotozines.

Read Marc Pennartz's Smashwords Interview
Learn more about Marc Pennartz

Videos

Boektrailer
Boektrailer van 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost, van Marc Pennartz. Het boek over de nog altijd onopgeloste "Europese Kennedy-moord" voert de lezer mee naar de plaats van de misdaad in Stockholm, volgt de vaak bizarre sporen en vertelt wie de meest waarschijnlijke dader is. Een Scandinavische thriller gekruist met true crime.

Also by This Author

Reviews of 10 Redenen Waarom Zweden De Moord Op Olof Palme Niet Oplost by Marc Pennartz

This book has not yet been reviewed.
Report this book