Halima: Un relat sobre les emocions

El present llibre d’educació emocional, narra les emocions viscudes per una noia marroquina de nou anys d’edat, -la Halima-, en arribar a un petit poble de Catalunya. En aquesta història es destaquen valors com la inclusió, l’amistat, el respecte, l'empatia, la tolerància, la solidaritat, la justícia, la responsabilitat, l'acceptació, l'autoestima... More

Available ebook formats: epub

About Eva Caldu Amat

Eva Caldú Amat va néixer l'agost de 1976.
Va llicenciar-se en psicologia. A mesura que s'anava formant en aquest extens camp va anar-se interessant cada cop més per l'educació emocional i el creixement personal. Va ser aleshores quan va anar focalitzant els seus estudis en teràpia Humanista-Existencial. Ha portat ha terme la seva tasca en escoles de primària i en centres privats d'adults.
Creu en l'ésser humà, com a ésser lliure, responsable de les seves decisions i accions, alhora que capaç de trobar el seu camí.
Quan va arribar la maternitat, el setembre del 2012, va decidir dedicar-se totalment a la criança del seu fill. Quan va voler reincorporar-se al món laboral, l'escenari professional havia canviat força a causa de la crisis econòmica. A partir d'aleshores va crear la pàgina Web de coaching, coneix-te.com, actualment fora de servei i transformada en un blog: https://coneixteblog.wordpress.com/
Somiadora de mena, actualment, dedica part del seu temps a inventar realitats fictícies, que esdevenen reals, encara que sigui per una estona. Li apassiona crear histories, endinsar-s'hi, posar-se en la pell de diversos personatges, omplir de nous mons les pàgines en blanc. Plaer que compagina amb la màgica aventura d'acompanyar el seu fill.
Autora de Halima (conte d'educació emocional, infantil/juvenil) publicat per Omniabooks i diversos contes per adults (contes per reflexionar), a l'espera que pròximament puguin veure la llum. Projecte que comparteix amb la il·lustradora Montserrat Batet.

Also by This Publisher

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book