ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε πώς να ζήσετε με πνευματικότητα και πώς να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Πώς να αλλάξετε συνειδητά τη ζωή σας μετατρέποντας τα αρνητικά συναισθήματα σε θετικά? Πώς να ακούτε και να χρησιμοποιείτε την διαίσθησή σας? Πώς και γιατί να διαλογίζεστε? Πώς να τρώτε και να αθλείστε πνευματικά? Συνήθειες που ενισχύουν και συνήθειες που αποδυναμώνουν την ενέργειά σας. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 15% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About FOTIS GERAKIS

Fotis Gerakis is a rising author. He was born on March 21, 1986 and he lives in Rethymno, one of the most beautiful and picturesque cities in the island of Crete in Greece. He has studied physical education and in recent years apart from the field of his studies he has also worked in tourism. He has been particularly involved in issues of personal growth and development and he has attended relevant seminars and more. This interest led him to discover that writing is an art which helps him express himself and so he decided to start sharing his knowledge and views with readers.

Ο Φώτης Γεράκης είναι ένας ανερχόμενος συγγραφέας. Έχει γεννηθεί στις 21 Μαρτίου του 1986 και ζει στο Ρέθυμνο Κρήτης, μια από τις ομορφότερες και πιο γραφικές πόλεις της Ελλάδας. Έχει σπουδάσει γυμναστής και τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί εκτός από το αντικείμενο των σπουδών του και στον τουρισμό. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης, έχοντας παράλληλα παρακολουθήσει σχετικά σεμινάρια και όχι μόνο και το γεγονός αυτό τον οδήγησε στο να ανακαλύψει ότι η συγγραφή είναι μια τέχνη που τον εκφράζει και έτσι αποφάσισε να αρχίσει να μοιράζεται τις γνώσεις και τις απόψεις του με τον κόσμο.

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book