The War Of The Lies The Lies Of The War

An account of how Prime Minister Anders Fogh Rasmussen misled Denmark into joining President Bush’s war on Iraq. More

Available ebook formats: epub mobi pdf rtf lrf pdb txt html

First 100% Sample: Online Reader
About Bo Elkjær

Bo Elkjær er mest kendt for gentagne gange at have forsøgt at få et interview med tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) om Danmarks beslutning om at gå med i Irakkrigen.

Bo Elkjær er journalist, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997. Han arbejder i dag som undersøgende databasejournalist på DR, men har tidligere skrevet for Fagbladet Journalisten, Ekstra Bladet og Månedsbladet PRESS.

I 2010 modtog Bo Elkjær sammen med sin kollega John Mynderup FUJ-prisen for en artikelserie om omfattende momssvindel ved handel med CO2-kvoter.

De to journalister afslørede, hvordan organiserede kriminelle fra hele verden slog ned på Danmark og misbrugte et åbent dansk register til at stjæle milliarder af kroner fra de europæiske statskasser. Elkjær og Mynderup var også nomineret til Cavling for artiklerne.

I 2003 fik Bo Elkjær Cavling-prisen for hvidbogen “Løgnen om krigen – krigen om løgnen” om regeringens beslutning om at deltage i invasionen af Irak.

Fra 2003 til 2007 bad Bo Elkjær statsminister Anders Fogh Rasmussen om interview om grundlaget for krigen. I august 2007 stillede Fogh Rasmussen op til interviewet, efter at Bo Elkjær på det tidspunkt 671 dage i træk skriftligt havde anmodet om interviewet.

I juni 2007 kritiserede Folketingets ombudsmand Anders Fogh Rasmussens blacklistning af Bo Elkjær.

Briefly, in English:
Bo Elkjær is an awardwinning writer and investigative reporter.

Learn more about Bo Elkjær

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book