Života Naših Istine Demoni

Pjevajte, ludujte i uživajte u Kreaciji Sebe. Kao što ples počinje u Prirodi, tako se i Duh budi. Dočekajte Ga s osmijehom i pjesmom Svoje Duše. Dočekajte Ga otvorenog Uma i čistog Srca. Neka Vaš svaki korak na Zemlji odjekne u Nebesa! More
Download: epub Online Reader
About Alice Wonderland

Kada se početkom Novog Milenija otvorio moj apetit za vandalizmom, jedva da sam i znala šta je to. Trebala sam odrasti i postati čovjek, odnosno žena, ali ostala sam pri svom prvobitnom pravcu u umjetnosti i filozofiji, i zauvijek zarobila nešto mnogo više od čovjeka, ili žene, u tijelu djeteta, koje stari samo fizički, kako su stvari izmakle kontroli 2001. godine. Mislila sam da ću dovijeka da tražim uzročno- posljedičnu vezu, igranjem kockicama u svojoj glavi, taj trenutak slabosti koji me prelomio, ali onda sam shvatila da je to uzaludno trošenje dragocjenog vremena kojeg imam na pretek.

Onaj ko je ikada rekao da je život dosadan, dosadan je meni. Ljude sam počela proučavati nesvjesno kasnih '90-tih, spoznavanjem sebe i svijeta oko sebe, a 2007. sam provela u izletu na nepoznatom tlu, gdje sam počela da gubim svoj prvobitni oblik. Zasad znam tek toliko da ukoliko ne izgubiš sebe, nećeš se ni pronaći. To što se bavim umjetnošću, uvijek mi je davalo opravdanja i prostora u ovom gradu da se negdje izgubim. Još uvijek zatvaram nepotrebna i otvaram potrebna vrata za svoje istraživanje, ali najveće zasluge definitvno idu čovjeku koji se u mom životu pojavio '95-te i bio tu samo do 2001. godine. Ne tako redovno, ali po potrebi, nedjeljom, odem da ga posjetim na gradskom groblju. Uprkos svemu, ostala sam dosljedna svom univerzalnom Bogu, težeći samo da izbjegavam konstante i da upoznam sve vrhove hiperbola i parabola. Koštalo me dobre decenije života, ali isplatilo se.

Alice (Alis) , Ally i Ena su moji Id, Ego i Super-ego.

Alice~ autor i bloger

Read Alice Wonderland's Smashwords Interview
Learn more about Alice Wonderland

Videos

Morcheeba - Enjoy the Ride
Enjoy the ride

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book