Luminile de la Sania Moșului

Mama le spune lui Cathy și Janice povestea nopții în care Moș Crăciun și-a pierdut luminile de ghidare de la sania lui. În acel Ajun de Crăciun fetele s-au pomenit exact în fața aceleiași dileme! O poveste de nani simplă de Crăciun cu puțină dramă și o un deznodământ amuzant. Construită pentru a-i face pe copilași să ceară povești de nani. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: mobi (Kindle) lrf pdb Online Reader
About Joe Pegasus

Born in 1949, once a pen found its way into hand, Joe began to write prose and music and draw. Joe is the founder, web developer, head designer and curator for MyDrawingBoard.com from 1981 until 2016. He first published in 1972 - Poems by Sea and Moonlight. Since that first book there have been numerous books, essays, articles and songs. Now a landlord in S.C. he and his wife Cathy live a retiring lifestyle. They sing and write about country life ... all the live-long day.

About the Series: Romanian - Cathy și Janice Povești de Nani
Cathy și Janice Povești de Nani (14 cărți) sunt făcute pentru a fi citite copiilor de către adulți. Și tinerii cititori se pot bucura de ele. Cărțile sunt o colecție de povești nocturne pe care autorul le spunea copiilor și nepoților lui. Joe Pegasus a inventat tot felul de povești ca să-și facă copiii să caște și să vrea să doarmă. Preferatele familiei erau despre două surori: a fetiță de nouă ani pe nume Cathy și surioara ei de patru ani Janice. Cele două surori descoperă aventurile chiar acasă și în curtea lor. Mici lecții despre viață și despre lume sunt însușite. Desene colorate însoțesc poveștile. Toate cărțile sunt făcute pentru a mulțumi și a instrui copiii de la 6 la 12 ani și a-i liniști pentru a dormi bine toată noaptea. Copiii și adulții de toate vârstele pot găsi seria distractivă ți amuzantă, de asemenea.

Also in Series: Romanian - Cathy și Janice Povești de Nani

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book