Mbretëreshë Teuta e Ilirisë

Do të kalonin më shumë se 12 vjet, që nga debutimi i parë i kësaj drame në konkursin mbarëkombëtar të dramës shqipe të organizuar nga Ministria e Kulturës së Shqipërisë. Nga 55 drama të paraqitura, "Teuta" do të kalonte tre kualifikime dhe do të renditej në 15 dramat e përzgjedhura për çmime, duke lënë pas autorë të tjerë të njohur. More

Available ebook formats: epub

About P.I.Kapllani

His most recent book in English is "The Last Will", a novel based on Çamëria genocide, published by IOWI in 2013. "Beyond the Edge" is a collection of short stories published in December 2010 by IOWI. An English version of his play "Queen Teuta of Illyria" was published by "In Our Words" in 2008. An Albanian version was published in 2014.

His short stories appear in three anthologies: "Canadian Voices", Bookland Press, "The Literary Connection", and "Courtney Park Connection", IOWI. His novella "The Hunter" was shortlisted by Quattro Books for The Ken Klonsky novella contest in 2015.

He is author of four books in Albanian language and had worked as a journalist for "Ushtria", the Albanian Army Newspaper and "Shekulli', a daily newspaper. Some publications appear in "Spekter" magazine and other local papers in Albania.

He was graduated as a Anti Aircraft Gun Artillery Officer in 1990, University "Scanderbeg", Tirana, Albania. Years later he was graduated as a high school teacher for Literature and Albanian Language, Tirana University, Faculty of History and Philology, in 1998.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.

Print Edition

Report this book