Χίμαιρα

Η "χίμαιρα" είναι ένα περιοδικό κριτικής τής λογοτεχνίας και αυτό είναι το πρώτο τεύχος, το περιεχόμενο είναι εξ ολοκλήρου στήν Ελληνική γλώσσα. "Chimera" is a literary review magazine, τhe content is in Greek. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 30% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
  • Category: Essay » Literature
  • Words: 93,450
  • Language: Greek
  • ISBN: 9781311244673
About Manos Tasakos

Ο Μ.Τασάκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Συμμετείχε πάντα με ρόλο δεύτερο σε θεατρικά έργα, εκθέσεις φωτογραφίας, οργανωμένους περιπάτους, απογευματινά τέϊα, εκλογές, καταδύσεις στο Έβερεστ, εκδηλώσεις της Γαλλικής πρεσβείας και διαδηλώσεις για την σωτηρία του σπάνιου είδους Latet anguis in herba. Το όνομά του χρησιμοποιείται στο μυθιστόρημα «Κίτρινος φάκελος» του Μ.Καραγάτση. Έχει γράψει δύο μυθιστορήματα, διηγήματα, ποίηση και εκατοντάδες άρθρα σε έντυπα και διαδίκτυο.Γράφει και επιμελείται το περιοδικό λογοτεχνίας “Χίμαιρα”.

Η ταυτότητα του βρίσκεται αποτυπωμένη στα γραπτά του και κατά δική του δήλωση: “...πιστεύω στην αναρχία ως στάση ζωής, δεν πιστεύω δηλαδή σε καμία αρχή πέρα από εκείνη που εκπορεύεται από την συνείδησή μου, αγνοώ κάθε προσπάθεια επιβολής συμβιβασμών και μετριότητας και προσπαθώ για την ανάδειξη της λογοτεχνίας, καθώς παραμένει το πιο δυνατό μέσον για την αφύπνιση των συνειδήσεων και την δημιουργία κριτικού πνεύματος απέναντι στο κίβδηλο και το εφήμερο…“.

Learn more about Manos Tasakos
Report this book