Το Χρυσό Περιστέρι της Αυγής

Η Νίκη, μια δυναμική καταξιωμένη γυναίκα, έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Τα γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας του τόπου της όμως, έχουν στοιχειώσει ό,τι αγάπησε περισσότερο στη ζωή της. Ζει με την ελπίδα και την προσμονή μιας πολυπόθητης στιγμής που θα αλλάξει τα πάντα. Παράλληλα, στην επιφάνεια έρχεται ένα κειμήλιο που έχει κληρονομήσει από έναν πρόγονό της και κουβαλά ένα μεγάλο μυστικό. More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 30% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Kyriaki Papaleontiou Demetriou

Η Κυριακή Παπαλεοντίου Δημητρίου γεννήθηκε στη Κύπρο. Σπούδασε Ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Δημόσιες σχέσεις. Είναι παντρεμένη με τον Αριστοτέλη Δημητρίου και έχουν δύο παιδιά. Εργάστηκε στον Ιδιωτικό τομέα και παράλληλα πρόσφερε εθελοντική εργασία σαν μέλος σε διάφορους φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς οργανισμούς . Μεταξύ αυτών ανέλαβε τη λειτουργία της Δημοτικής βιβλιοθήκης Ιδαλίου και εργάστηκε αφιλοκερδώς ως βιβλιοθηκονόμος για έξι χρόνια. Είναι μέλος και παρακολουθεί μαθήματα φιλοσοφίας στην Φιλοσοφική Εταιρεία Κύπρου.

Άρθρα της , έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στον τύπο. Το βιβλίο “ Το Χρυσό Περιστέρι της Αυγής”, είναι το πρώτο της ολοκληρωμένο συγγραφικό έργο, για το οποίο πήρε έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών. Επίσης επιλέχτηκε ως “ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015” από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.). Ακολούθησαν το ποίημα της, “Κύπρος Λουλούδι Αμάραντο” και το θεατρικό “Το Ματωμένο πουκάμισο”, που πήραν πρώτα βραβεία στον 6ον Παγκόσμιο λογοτεχνικό διαγωνισμό (Ε.Π.Ο.Κ.).

Report this book