1912 dhe Ungjilli

Pavarësisht se nuk është mjaft e njohur, të krishterët ungjillorë dhanë një kontribut vital ndaj Pavarësisë së Shqipërisë dhe ishin në zemër të lëvizjes patriotike për gjuhën shqipe. Për fat të keq ky kontribut u mohua gjatë komunizmit në Shqipëri dhe shumë supozojnë në mënyrë të gabuar se ungjillorët erdhën për herë të parë në Shqipëri pas viteve 1990! More
Download: Online Reader
About AEM Misioni Ungjillor

AEM-Misioni Ungjillor, është regjistruar dhe operon si OJF në Territorin e Republikës së Shqipërisë. Aktiviteti i Fondacionit është përcjellja e mesazhit të Ungjillit të Jesus Krishtit në trevat shqipfolëse përmes, shërbesave misionare ungjillizuese, botimit të literaturës së krishterë, organizimit të seminareve e workshopeve, etj.

QËLLIMET E AEM
1) Për të bërë ungjillin të njohur ndër shqiptarë.

2) Për të nxitur jetën e Kishës Ungjillore në mesin e tyre. Ne besojmë se jemi i vetmi organ i krishterë në Britani qëllimi i vetëm i të cilit është përkushtimi për të sjellë ungjillin mes shqiptarëve. Ndërsa ne falënderojmë Perëndinë për punën që Misionet e tjera janë duke bërë si pjesë e shërbesës së tyre, ne mendojmë se nevojat e shqiptarëve janë aq të mëdha, që qëllimi ynë i vetëm duhet të jetë për të bërë Krishtin të njohur në mesin e ketyre njerëzve.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book