Lejleku dhe Dhelpra

Lejleku dhe Dhelpra. Njëherë e një kohë, na ishin dy shokë. Njëri ishte Dhelpra, dhe tjetri Lejleku. Ndonjëherë, ata i bënin lojëra njëri tjetrit. Një ditë, Dhelpra e ftoi Lejlekun në shtëpinë e saj për drekë. Dhelpra i tha, “Unë do të bëj ushqimin tënd të preferuar.” Lejleku ishte shumë i lumtur, dhe ai tha, “Faleminderit!”

Available ebook formats: epub

Words: 420
Language: Albanian
ISBN: 9781535702577
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book