Dhelpra dhe Iriqi

Dhelpra dhe Iriqi. Njëherë e një kohë, një Dhelpër po ecte me mikun e saj, Iriqin. Dhelpra po mburrej. Ajo thoshte, “Unë jam shumë e ditur. Ndërsa ti, nuk je shumë i ditur. Iriqi nuk u zemërua. Ai mendoi në qoftë se dikush është shumë i zgjuar ai nuk i quan të tjerët te pamend. Iriqi më vonë e pyeti, “Çfarë do të hamë sot?” Albanian books for kids, children's books in Albanian.

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book