E Bukura dhe Bisha

E Bukura dhe Bisha . Njëherë e një kohë, na ishte një tregtar. Ai kishte një vajzë të bukur dhe të zgjuar. Emri i saj ishte E Bukur Tregtari vendosi të shkojë në një qytet tjetër për të shitur mallrat e tij. "Baba", tha E Bukura. "Të lutem kur të kthehesh më sill edhe një trëndafil të bukur."

Available ebook formats: epub

Words: 310
Language: Albanian
ISBN: 9781535707381
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book