Hirushja

Hirushja. Njëherë e një kohë, ishte një vajzë me emrin Hirushe. Njerka e saj dhe motrat e njerkës e trajtonin atë shumë keq. Ato e detyruan atë të lajë dyshemenë, të gatuajë dhe të fshijë hirin nga oxhaku, çdo ditë. Motrat e Hirushes nuk punonin asnjëherë.

Available ebook formats: epub

Words: 410
Language: Albanian
ISBN: 9781535707640
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book