Rapunzela

Rapunzela. Njëherë e një kohë, na ishte një burrë dhe gruaja e tij. Gruaja do të lindte një fëmijë. Ata ishin duke ecur, dhe gruaja e tij tha, “Unë shikoj një pemë me fruta, dhe jam e urritur.” Kështu që, burri mori disa fruta. Ai ja dha ato gruas së tij.

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book