Pema Babilonase

Pema Babilonase Njëherë e një kohë, na ishte një dhi dhe një Pemë Palme. Pema e Palmës i tha dhisë, “Unë jam më e mirë se ty!”

Available ebook formats: epub

Words: 240
Language: Albanian
ISBN: 9781535707404
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book