Lepuri Dhe Luani

Lepuri dhe Luani Njëherë e një kohë, na ishte një Luan i cili donte të kapte një lepur. Por Lepuri ishte shumë i shpejtë dhe i zgjuar. Luani asnjëherë nuk e kapte dot Lepurin dhe ai gjithmonë ishte i urritur. Një ditë, Luani tha, “Unë do të fshihem në shtëpinë e Lepurit. Kur ai të vijë në shtëpi. Unë do e kap atë dhe do e ha. ” Pastaj, Luani tha, “Ha! Unë jam i zgjuar!”

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book