Lepuri I Frikësuar Dhe Fundi I Botës

Lepuri i frikësuar dhe fundi i botës Një ditë, një lepur po qëndrontë ulur në një trung peme. Ai po vështronte qiellin, dhe mendoi, “Çfarë do të bëj unë në qoftë se papritur botës i vjen fundi?” Më pas, një arrë ra mbi trungun e pemës, dhe bëri një zhurmë Kraak! Lepuri kërceu, dhe filloi të vraponte. Një majmun e pa lepurin që po vraponte.

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book