Bariu Që Kuptonte Gjuhën E Kafshëve

Bariu që kuptonte gjuhën e kafshëve Njëherë e një kohë, na ishte një bari. Ai ishte në fushë, dhe ai pa një dhelpër. Dhelpra ishte po shkonte të hante një gjarpër. Bariu e përzuri dhelprën. Gjarpri tha, “Faleminderit që më shpëtove jetën. Tani, unë do të të jap ty një dhuratë.”

Available ebook formats: epub

About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book