Peshkatari dhe gruaja e tij

Peshkatari dhe gruaja e tij Njëherë e një kohë, na ishte një peshkatar dhe gruaja e tij. Peshkatari ishte shumë i mirë dhe i ndihmonte njerëzit. Por, gruaja e tij ishte shumë lakmuese dhe egoiste. Një ditë, peshkatari ishte duke peshkuar. Ai kapi një peshk shumë të madh. Papritur, diçka e çuditshme ndodhi. The Fisherman And His Wife. Albanian books for kids, children's books in Albanian

Available ebook formats: epub

Words: 450
Language: Albanian
ISBN: 9781535707442
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book